Herrie met Harry

Verras jouw netwerk met een bijzonder uitje

Zakelijke netwerkbijeenkomsten op TT Circuit

Wil jij jouw (potentiële) klanten of relaties eens goed in de watten leggen met een bijzonder uitje? Herrie met Harry organiseert tijdens een aantal grote race-events op het TT Circuit – waaronder natuurlijk ook de TT van Assen – zakelijke netwerkbijeenkomsten. 

De kans voor ondernemers en bedrijven om te netwerken en te werken aan hun relatiemarketing. Bij Harry regelt alles, zodat gasten een onbezorgde, fantastische dag beleven in een unieke omgeving.

Netwerkbijeenkomst Asser Ondernemers

Tijdens de TT van Assen organiseert Herrie met Harry een zakelijke netwerkbijeenkomst op het TT Circuit. Hiervoor worden speciaal de ondernemers uit Assen ook uitgenodigd. Wil jij – samen met jouw gasten – aanwezig zijn bij het evenement op zaterdag 29 juni? 

Bij Harry: Netwerken, sales en promotie

Herrie met Harry is een onderdeel van Bij Harry, het bedrijf van Harry Weitering. Bij Harry helpt ondernemers door sales- en promotieactiviteiten uit handen te nemen en te helpen met netwerken en (relatie)marketing.

Maar hij vindt het ook heel leuk om zijn passie voor netwerken, relatiemarketing, events en het TT Circuit in Assen met elkaar te kunnen combineren. Daarom organiseert Harry onder de naam Herrie met Harry zakelijke netwerkbijeenkomsten op een bijzondere locatie: het TT Circuit.