VIp-Arrangement Haarbochtlounge

Wil jij – samen met jouw gasten – aanwezig zijn bij de zakelijke netwerkbijeenkomst van Herrie met Harry met veel Asser ondernemers op het TT Circuit op zaterdag 29 juni? Kaarten kun je bestellen door een mail te sturen met daarin je factuurgegevens en het aantal gewenste kaarten. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je vragen? Mail dan naar info@bijharry.nl of bel 06-51 83 64 12.

Haarbocht lounge

In de Haarbocht Lounge heb je misschien wel het mooiste uitzicht van het hele TT Circuit. Niet gek dus dat we ook dit jaar weer op deze plek verblijven. Op 15 meter hoogte kun je genieten van een fantastisch uitzicht op een groot deel van het circuit (van start/finish, de pitstraat tot de gehele noordlus). Het evenement vindt plaats in een eigen gedeelte van de Haarbocht VIP-lounge. Daarnaast hebben we tribuneplekken op de Haarbochttribune. 

Deze compleet verzorgde dag – dus inclusief alle consumpties, van ontbijt tot buffet en hapjes tussendoor – kost per ticket €275,- exclusief btw.

Herrie met Harry

Herrie met Harry is een onderdeel van Bij Harry, het bedrijf van Harry Weitering. Bij Harry helpt ondernemers door sales- en promotieactiviteiten uit handen te nemen en te helpen met netwerken en (relatie)marketing.

Maar hij vindt het ook heel leuk om zijn passie voor netwerken, relatiemarketing, events en het TT Circuit in Assen met elkaar te kunnen combineren. Daarom organiseert Harry onder de naam Herrie met Harry zakelijke netwerkbijeenkomsten op een bijzondere locatie: het TT Circuit.