JD20200616-057

Bij Harry!

Over

Bij Harry​

Bij Harry helpt jou ondernemen. Hoe? Door jou sales- en promotieactiviteiten uit handen te nemen en jou te helpen met netwerken en (relatie)marketing. Door mijn jarenlange ervaring kan ik – Harry Weitering – jou ondersteunen op allerlei gebieden. Waar ik dit eerst deed vanuit loondienstverband, doe ik dit sinds 2020 op persoonlijke titel.

Na ruim 30 jaar ondernemend bezig te zijn geweest, vond ik het namelijk tijd om ook zelf als ondernemer aan de slag te gaan. Ik ging van ondernemende medewerker naar meewerkende ondernemer. Want daar ligt mijn kracht: met mijn voeten in de klei klanten meehelpen met hun bedrijf.

De overstap naar het ondernemerschap was een bewuste keuze. Als lid van het managementteam en later als directeur van een ondernemerscentrum hield ik me veelal bezig met plannen en de organisatie. Ook leuk, maar ik miste het rechtstreekse contact met klanten. Als geboren netwerker en organisator wilde ik vooral aan de slag met sales, netwerken en events. En dat waar ik goed in ben en wat ik leuk vind combineren. Mijn opgedane kennis en ervaring delen. Van mijn hobby mijn werk maken eigenlijk. En zo ontstond Bij Harry.

Hoe kan ik jou helpen?

Kan ik jou ook helpen ondernemen? Zoek gerust eens contact, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen.