Opdrachten

Bij Harry helpt ondernemers en organisaties met sales, netwerken, events en een stuk relatiemarketing. In alle werkzaamheden gaat het om het opbouwen van relaties, om het kijken naar wat jij voor de ander en wat de ander voor jou kan betekenen. 

Als netwerksspecialist ben ik actief voor de volgende opdrachtgevers:

Donar

Als lid van het commercieel team van Donar ben ik werkzaam als relatiemarketeer voor de businessclub. Dat betekent dat ik arrangementen voor bedrijven of (personeels)verenigingen verzorg. Daarnaast werk ik samen met collega’s aan het verder laten groeien van de businessclub en het ontwikkelen en uitrollen van (nieuwe) zakelijke concepten.

Niquell & Meeple

Niquell organiseert de meest uitlopende evenementen met een eigen karakter. Daarvoor gebruiken ze regelmatig Meeple, hun eigen platform voor online events. Bij Harry is businesspartner van zowel Niquell als Meeple en helpt met de verkoop van live, online en hybride events.

Via Socium Zorg en Onderwijs

Via Socium Zorg en Onderwijs hanteert de klassieke vorm van uitzenden op een hedendaagse manier en in branches die continu in verandering zijn: de zorg en het onderwijs. Bij Harry is als projectleider actief binnen Via Socium en helpt op deze manier met het in de markt zetten van twee nieuwe vormen van dienstverlening.

Newz Marketing & Media

Bij Harry is ambassadeur van Newz Marketing & Media in Assen. Als ambassadeur en salesadviseur ben ik de schakel tussen Newz en de ondernemer. Met behulp van de verschillende diensten van Newz verhogen we de omzet van de ondernemer.

WeSeeDo

WeSeeDo is beeldbellen op de juiste manier: veilig, gemakkelijk en gepersonaliseerd. Voor WeSeeDo voer ik een deel van de salesactiviteiten uit. Het gaat hierbij vooral om koude acquisitie. Zo probeer ik WeSeeDo onder de aandacht te brengen bij en te presenteren en te verkopen aan zorgaanbieders.

WerkplekCloud

WerkplekCloud in Assen levert veilige ICT-oplossingen, die altijd en overal te gebruiken zijn. Bij Harry verzorgt voor het bedrijf een stuk zichtbaarheid binnen en buiten het regionale netwerk, genereert leads en werft nieuwe klanten. Daarnaast adviseer ik WerkplekCloud over de groeidoelstellingen voor de komende jaren.

Comfort

Comfort geeft zekerheid over personeel. Bij Harry geeft het bedrijf - dat gespecialiseerd is in personeelsdiensten - een stuk extra zichtbaarheid aanvullend op haar eigen kanalen. Daarnaast werk ik binnen verschillende netwerken als ambassadeur en leadgenerator voor Comfort

TT Circuit Assen

Bij Harry organiseert onder de naam #HerriemetHarry tijdens een aantal grote race-events – waaronder de TT – zakelijke netwerkbijeenkomsten. De kans voor ondernemers en bedrijven om te netwerken en te werken aan hun relatiemarketing. Bij Harry regelt alles, zodat gasten een onbezorgde, fantastische dag beleven in een unieke omgeving.

Toyota Gorter Assen

Toyota Gorter Assen en Bij Harry werken samen op het gebied van mobiliteit. Toyota Gorter is mobiliteitspartner van Bij Harry en verzorgt en onderhoudt het wagenpark. Bij Harry is ambassadeur van Toyota Gorter en zorgt via onder meer autoreclame en sociale media voor meer zichtbaarheid.

ZZP-Groeiprogramma

Bij Harry is één van de partners van het ZZP-Groeiprogramma. Dit programma helpt zzp’ers met het in de markt zetten van hun bedrijf en helpt hen bij het realiseren van hun groeidoelstellingen. Bij Harry geeft een deel van de trainingen, coacht ondernemers, verzorgt de administratie en houdt de website bij.

ZZP-Kenniscafé

Bij Harry is initiatiefnemer en organisator van het ZZP-Kenniscafé. Dit is een maandelijkse bijeenkomst – digitaal of fysiek – speciaal voor zzp’ers. Iedere editie bestaat uit een interessante workshop en mogelijkheden tot netwerken en verbinden.